Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Adzuki brownies

Adzuki brownies

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A6 -Sója, A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Adzuki namočíme na 10 - 12 hodin do vody.
2
Poté je scedíme a v nesolené vodě vaříme 40 minut.
3
Přesuneme je do větší mísy, přisypeme kakao, cukr, psyllium a mouku.
4
Do mísy rozklepneme vejce, přidáme olej, mandlové mléko a skořici.
5
Všechny ingredience rozmixujeme do podoby vláčného krému.
6
Ten obohatíme o nadrobno nasekanou čokoládu.
7
Vmícháme do něj kypřící prášek.
8
Těsto přesuneme do dortové formy vymazané olejeem.
9
Vložíme do předehřáté trouby a při 170 stupních pečeme 30 minut.
10
Podáváme s čerstvými jahodami.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

343
kcal

1437
kJ

Makroživiny

01020293949 11.82 g40.53 g10.43 g8.12 g B S T Vl
Bílkoviny:11.82 g
Sacharidy:40.53 g
Tuky:10.43 g
Vláknina:8.12 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
11
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.14
kcal

cholesterol
74
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.82 g) Sacharidy (40.53 g) Tuky (10.43 g) Vláknina (8.12 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15 %) Sacharidy (51.5 %) Tuky (28.5 %) Vláknina (5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.