Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Anglická snídaně se zeleninou

Anglická snídaně se zeleninou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Na pánvi rozpálíme olej, toasty obalíme ve vajíčku, osolíme a smažíme dozlatova.
2
Poté na stejné pánvi osmažíme klobásu.
3
Listy salátu omyjeme a natrháme, rajče a okurku nakrájíme na kolečka, vše promícháme a dozdobíme kukuřicí.
4
Klobásu podáváme s toasty a zeleninovým salátem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

606
kcal

2535
kJ

Makroživiny

01530466176 28.47 g63.1 g25.5 g5.03 g B S T Vl
Bílkoviny:28.47 g
Sacharidy:63.1 g
Tuky:25.5 g
Vláknina:5.03 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
17.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.4
kcal

cholesterol
255
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (28.47 g) Sacharidy (63.1 g) Tuky (25.5 g) Vláknina (5.03 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (19.1 %) Sacharidy (42.4 %) Tuky (36.9 %) Vláknina (1.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.