Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Ašvaganda smoothie

Ašvaganda smoothie

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Kořen ašvagandy nasekáme na drobné kousíčky.
2
Zalijeme vodou a necháme 8 hodin namáčet.
3
Pak kořen i s vodou přelijeme do mixovací nádoby.
4
Přidáme nakrájené jablko a očištěnou nakrájenou mrkev.
5
Poté oloupeme pomeranč a odšťavníme.
6
Šťávu přelijeme do mixovací nádoby a důkladně promixujeme.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

214
kcal

897
kJ

Makroživiny

01020314151 3.08 g42.6 g1.09 g10.92 g B S T Vl
Bílkoviny:3.08 g
Sacharidy:42.6 g
Tuky:1.09 g
Vláknina:10.92 g

Glykémie

index
37
kcal

nálož
15.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.16
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (3.08 g) Sacharidy (42.6 g) Tuky (1.09 g) Vláknina (10.92 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (5.8 %) Sacharidy (80 %) Tuky (4.4 %) Vláknina (9.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.