Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Avokádová lahůdka s krevetami

Avokádová lahůdka s krevetami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a jednu polovinu oloupeme a nakrájíme.
2
Krevety dáme vařit do osolené vody na cca 1-2 minuty.
3
Smetanu smícháme s nasekaným koprem, solí, pepřem a citronovou šťávou.
4
Tuto směs promícháme s nakrájeným avokádem a na pánvi s olejem krátce (20 – 30 vteřin) orestujeme.
5
Druhou polovinu avokáda naplníme smetanovou směsí a ozdobíme vařenými krevetami a čerstvým koriandrem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

513
kcal

2147
kJ

Makroživiny

01122324354 15.79 g5.97 g45.08 g10.19 g B S T Vl
Bílkoviny:15.79 g
Sacharidy:5.97 g
Tuky:45.08 g
Vláknina:10.19 g

Glykémie

index
21
kcal

nálož
1.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.92
kcal

cholesterol
89.4
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (15.79 g) Sacharidy (5.97 g) Tuky (45.08 g) Vláknina (10.19 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (12.8 %) Sacharidy (4.8 %) Tuky (78.5 %) Vláknina (3.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.