Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Avokádový dip

Avokádový dip

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Z avokáda lžičkou vybereme dužninu a vložíme do misky.
2
Přidáme protein, citronovou šťávu, sojovou omáčku, balsamikový ocet a rozmarýn.
3
Vše důkladně rozmixujeme na jemnou kaši.
4
Pomazánku ozdobíme plátkem zralého citrónu, nakrájenou mrkví a listy polníčku.
5
Podáváme s pečivem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

414
kcal

1733
kJ

Makroživiny

0714212835 29.05 g23.75 g19.93 g11.85 g B S T Vl
Bílkoviny:29.05 g
Sacharidy:23.75 g
Tuky:19.93 g
Vláknina:11.85 g

Glykémie

index
22
kcal

nálož
5.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (29.05 g) Sacharidy (23.75 g) Tuky (19.93 g) Vláknina (11.85 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (28.7 %) Sacharidy (23.4 %) Tuky (42.3 %) Vláknina (5.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.