Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Bazalkové pesto s kváskovým chlebem

Bazalkové pesto s kváskovým chlebem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody, A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Listy čerstvé bazalky omyjeme a nakrájíme na kousky.
2
Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.
3
Vložíme je do hmoždíře a přidáme nastrouhaný parmazán, piniové oříšky a sůl.
4
Vše důkladně rozmělníme na kaši, v průběhu procesu postupně přidáváme olej.
5
Pesto podáváme s pečivem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

839
kcal

3512
kJ

Makroživiny

01632486480 16.45 g37.6 g67.07 g9.77 g B S T Vl
Bílkoviny:16.45 g
Sacharidy:37.6 g
Tuky:67.07 g
Vláknina:9.77 g

Glykémie

index
28
kcal

nálož
10.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.13
kcal

cholesterol
6.33
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (16.45 g) Sacharidy (37.6 g) Tuky (67.07 g) Vláknina (9.77 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.1 %) Sacharidy (18.5 %) Tuky (71.1 %) Vláknina (2.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.