Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Bramborový guláš s klobásou v chlebovém bochníku

Bramborový guláš s klobásou v chlebovém bochníku

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Cibuli a česnek oloupeme a nadrobno nakrájíme.
2
Brambory oškrabeme a nakrájíme na kostky, klobásu na kolečka.
3
Olej rozpálíme na pánvi, přidáme klobásku, cibuli a chvíli restujeme.
4
Poté přidáme sladkou i pálivou papriku, kmín a česnek a opět restujeme.
5
Po chvilce směs zalijeme vodou a přidáme brambory.
6
Jakmile jsou brambory měkké, z bochníčku chleba vydlabeme střídku a zahustíme jí guláš.
7
Přidáme majoránku a pepř, vše promícháme a hotový guláš podáváme v chlebovém bochníku.
8
Pokrm můžeme dozdobit nasekanou pažitkou, snítkou tymiánu a jarní cibulkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

888
kcal

3714
kJ

Makroživiny

0306090120150 28.3 g122.07 g28.82 g13.45 g B S T Vl
Bílkoviny:28.3 g
Sacharidy:122.07 g
Tuky:28.82 g
Vláknina:13.45 g

Glykémie

index
51
kcal

nálož
62.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.5
kcal

cholesterol
35
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (28.3 g) Sacharidy (122.07 g) Tuky (28.82 g) Vláknina (13.45 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (12.9 %) Sacharidy (55.8 %) Tuky (28.4 %) Vláknina (2.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.