Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Bramborový salát s olivami

Bramborový salát s olivami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Brambory očistíme.
2
V hrnci s nesolenou vodou vaříme i se slupkou 25 minut.
3
Po uvaření je oloupeme.
4
Nakrájíme na větší kostičky a necháme vychladnout.
5
Mezitím nadrobno nakrájíme cuketu a čerstvý rozmarýn.
6
Vložíme je do mísy a přidáme olivy a prolisovaný česnek.
7
Ochutíme olejem, balsamikovým octem a nakrájenými brambory.
8
Osolíme a opepříme.
9
Na hodinu dáme odležet do lednice.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

498
kcal

2082
kJ

Makroživiny

01224354759 7.63 g49.19 g28.47 g7.09 g B S T Vl
Bílkoviny:7.63 g
Sacharidy:49.19 g
Tuky:28.47 g
Vláknina:7.09 g

Glykémie

index
45
kcal

nálož
22.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.7
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (7.63 g) Sacharidy (49.19 g) Tuky (28.47 g) Vláknina (7.09 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (6.3 %) Sacharidy (40.5 %) Tuky (50.4 %) Vláknina (2.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.