Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Brokolicovo-květáková polévka

Brokolicovo-květáková polévka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Květák a brokolici omyjeme, zbavíme nečistot a rozdělíme na růžičky.
2
Vložíme je do hrnce s vodou vody a přivedeme k varu.
3
Přidáme bujón, snížíme teplotu a pod pokličkou vaříme 30 minut.
4
Poté přidáme lahůdkové droždí a protein.
5
Vaříme další 2 minuty.
6
Pak hrnec odstavíme z plotny a jeho obsah rozmixujeme do podoby krému.
7
Polévku podáváme s čerstvou petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

106
kcal

443
kJ

Makroživiny

03581013 11.08 g8.11 g1.71 g6.9 g B S T Vl
Bílkoviny:11.08 g
Sacharidy:8.11 g
Tuky:1.71 g
Vláknina:6.9 g

Glykémie

index
23
kcal

nálož
1.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.53
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.08 g) Sacharidy (8.11 g) Tuky (1.71 g) Vláknina (6.9 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (42.3 %) Sacharidy (31 %) Tuky (14.1 %) Vláknina (12.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.