Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Bruschetta s rajčaty a bazalkou

Bruschetta s rajčaty a bazalkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Bagetu nakrájíme na plátky, pokapeme olivovým olejem a dáme péct do předehřáté trouby na 180°C do zlatova.
2
Rajče a cibuli nakrájíme nadrobno, osolíme, opepříme a servírujeme na opečenou bagetu.
3
Dozdobíme čerstvými lístky bazalky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

255
kcal

1066
kJ

Makroživiny

0816243240 4.67 g33.49 g10.41 g4.25 g B S T Vl
Bílkoviny:4.67 g
Sacharidy:33.49 g
Tuky:10.41 g
Vláknina:4.25 g

Glykémie

index
47
kcal

nálož
15.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.58
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (4.67 g) Sacharidy (33.49 g) Tuky (10.41 g) Vláknina (4.25 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (7.5 %) Sacharidy (53.5 %) Tuky (35.8 %) Vláknina (3.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.