Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Bruschetta se slaninou a sýrem

Bruschetta se slaninou a sýrem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Rajčata ochutíme solí a pepřem, přidáme nasekanou bazalku a rozmixujeme.
2
Krajíčky bagety pokapeme olivovým olejem, potřeme rajčatovou směsí a poklademe slaninou a sýrem.
3
Vše necháme zapéct v troubě na 160°C po dobu cca 10 minut.
4
Na talíři vše dozdobíme snítky tymiánu a rukoly, a zakápneme balsamikovým octem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

743
kcal

3108
kJ

Makroživiny

01224374961 21.06 g46.54 g51.23 g5.61 g B S T Vl
Bílkoviny:21.06 g
Sacharidy:46.54 g
Tuky:51.23 g
Vláknina:5.61 g

Glykémie

index
38
kcal

nálož
17.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.37
kcal

cholesterol
62
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (21.06 g) Sacharidy (46.54 g) Tuky (51.23 g) Vláknina (5.61 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.7 %) Sacharidy (25.8 %) Tuky (61.1 %) Vláknina (1.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.