Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Candát se špenátem

Candát se špenátem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Filet candáta osolíme a opepříme.
2
Na pánvi s olejem rychle osmahneme.
3
Poté pečeme bez pokličky 5 minut.
4
Česnek oloupeme a nasekáme na drobné kousky.
5
Krátce jej orestujeme na pánvi s olejem.
6
Přidáme listy špenátu a necháme chvíli prohřát.
7
Rybu podáváme na salátovém lůžku s plátky citrónu a krájeným pórkem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

241
kcal

1009
kJ

Makroživiny

0714212835 29.31 g5.52 g10.71 g2.68 g B S T Vl
Bílkoviny:29.31 g
Sacharidy:5.52 g
Tuky:10.71 g
Vláknina:2.68 g

Glykémie

index
13
kcal

nálož
0.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.86
kcal

cholesterol
90
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (29.31 g) Sacharidy (5.52 g) Tuky (10.71 g) Vláknina (2.68 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (49.5 %) Sacharidy (9.3 %) Tuky (39 %) Vláknina (2.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.