Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Cereální snídaně

Cereální snídaně

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Kaši smícháme s vločkami.
2
Přidáme slunečnicová a dýňová semínka.
3
Směs zalijeme teplou vodou.
4
Ochutíme medem.
5
Přidáme na kousky nakrájené jablko a důkladně promícháme.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

481
kcal

2013
kJ

Makroživiny

01835537088 12.97 g73.32 g12.74 g10.68 g B S T Vl
Bílkoviny:12.97 g
Sacharidy:73.32 g
Tuky:12.74 g
Vláknina:10.68 g

Glykémie

index
45
kcal

nálož
33
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.04
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (12.97 g) Sacharidy (73.32 g) Tuky (12.74 g) Vláknina (10.68 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (10.9 %) Sacharidy (61.7 %) Tuky (23.1 %) Vláknina (4.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.