Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Chléb s hermelínem a řeřichou

Chléb s hermelínem a řeřichou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Krajíček celozrnného chleba natřeme máslem a poklademe nakrájeným hermelínem a paprikou.
2
Pikantní chuť pokrmu dodáme brusinkovou marmeládou.
3
Vše dozdobíme řeřichou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

424
kcal

1773
kJ

Makroživiny

0713202633 17.78 g24.35 g27.35 g4.58 g B S T Vl
Bílkoviny:17.78 g
Sacharidy:24.35 g
Tuky:27.35 g
Vláknina:4.58 g

Glykémie

index
35
kcal

nálož
8.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.2
kcal

cholesterol
88.25
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (17.78 g) Sacharidy (24.35 g) Tuky (27.35 g) Vláknina (4.58 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (17.2 %) Sacharidy (23.6 %) Tuky (57.1 %) Vláknina (2.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.