Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Chléb s máslem a klíčenou řeřichou

Chléb s máslem a klíčenou řeřichou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Chléb nakrájíme na krajíčky.
2
Namažeme máslem, posypeme troškou soli a dochutíme čerstvou naklíčenou řeřichou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

231
kcal

965
kJ

Makroživiny

059141823 4.21 g19.06 g14.22 g4.81 g B S T Vl
Bílkoviny:4.21 g
Sacharidy:19.06 g
Tuky:14.22 g
Vláknina:4.81 g

Glykémie

index
38
kcal

nálož
7.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.6
kcal

cholesterol
38.25
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (4.21 g) Sacharidy (19.06 g) Tuky (14.22 g) Vláknina (4.81 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (7.5 %) Sacharidy (33.9 %) Tuky (54.5 %) Vláknina (4.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.