Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Cizrnový hummus

Cizrnový hummus

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A11 - Sezam

Postup přípravy:

1
Cizrnu namočíme na 6-12 hodin do vody.
2
Poté ji scedíme a necháme naklíčit.
3
Naklíčenou cizrnu vložíme do hrnce s lehce osolenou vodou.
4
Vaříme zhruba 40 až 50 minut.
5
Uvařenou cizrnu scedíme a vložíme do mixovací nádoby.
6
Přidáme tahini pastu, česnek, šťávu z citrónu, římský kmín a sůl.
7
Vše důkladně rozmixujeme do podoby krémové pasty.
8
Pastu zakápneme olejem a přidáme čerstvou petržel.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

433
kcal

1811
kJ

Makroživiny

0714212835 20.45 g28.1 g20.02 g29.19 g B S T Vl
Bílkoviny:20.45 g
Sacharidy:28.1 g
Tuky:20.02 g
Vláknina:29.19 g

Glykémie

index
25
kcal

nálož
7.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (20.45 g) Sacharidy (28.1 g) Tuky (20.02 g) Vláknina (29.19 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (19.4 %) Sacharidy (26.6 %) Tuky (40.8 %) Vláknina (13.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.