Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Cizrnový hummus s bagetou

Cizrnový hummus s bagetou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A11 - Sezam, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Cizrnu namočíme na 10-14 hodin do vody.
2
Do mixéru vložíme cizrnu společně s tahini, česnekem a římským kmínem.
3
Přidáme citronovou šťávu, olivový olej a lžíci vody.
4
Směs důkladně rozmixujeme do konzistence jemného krému.
5
Dochutíme solí a pepřem.
6
Hummus zakápneme olivovým olejem a ozdobíme petrželkou.
7
Podáváme s cherry rajčátky a vícezrnnou bagetou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

619
kcal

2591
kJ

Makroživiny

01123344657 12.17 g47.16 g32.79 g43.44 g B S T Vl
Bílkoviny:12.17 g
Sacharidy:47.16 g
Tuky:32.79 g
Vláknina:43.44 g

Glykémie

index
33
kcal

nálož
15.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.14
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (12.17 g) Sacharidy (47.16 g) Tuky (32.79 g) Vláknina (43.44 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.1 %) Sacharidy (31.3 %) Tuky (46.8 %) Vláknina (13.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.