Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Cizrnový salát se špenátem a tofu

Cizrnový salát se špenátem a tofu

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Naklíčenou cizrnu propláchneme pod tekoucí vodou a přesypeme ji do misky.
2
Přidáme olej, na kousky nakrájenou papriku a kostičky tofu.
3
Ochutíme salátovým kořením.
4
Vše promícháme.
5
Okurku nakrájíme na tenká kolečka.
6
Přidáme k nim listy baby špenátu.
7
Zakápneme je olejem a osolíme.
8
Na špenát přeneseme cizrnový salát.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

293
kcal

1225
kJ

Makroživiny

0510152025 14.47 g21.04 g13.08 g16.58 g B S T Vl
Bílkoviny:14.47 g
Sacharidy:21.04 g
Tuky:13.08 g
Vláknina:16.58 g

Glykémie

index
24
kcal

nálož
5.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.6
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (14.47 g) Sacharidy (21.04 g) Tuky (13.08 g) Vláknina (16.58 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (20.2 %) Sacharidy (29.4 %) Tuky (39.3 %) Vláknina (11.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.