Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Čočkový salát s uzeným tofu

Čočkový salát s uzeným tofu

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Červenou čočku namočíme na 10 - 12 hodin ve vodě.
2
Scedíme a důkladně propláchneme pod tekoucí vodou.
3
Na pánvi s olejem orestujeme s průběžným mícháním nadrobno nakrájenou cibulku s čočkou.
4
Přidáme na kolečka nakrájená cherry rajčátka, nasekanou petrželku a prolisovaný česnek.
5
Směs restujeme další 4 minuty.
6
Osolíme, opepříme a přesuneme do misky, ve které budeme salát podávat.
7
Na pánvi s olejem z obou stran opečeme uzené tofu.
8
Okořeníme je špetkou uzené papriky, kurkumy a pepřem.
9
Salát posypeme kolečky jarní cibulky.
10
Podáváme ozdobený petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

367
kcal

1535
kJ

Makroživiny

0917263443 23.43 g36.18 g10.67 g16.23 g B S T Vl
Bílkoviny:23.43 g
Sacharidy:36.18 g
Tuky:10.67 g
Vláknina:16.23 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
10.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (23.43 g) Sacharidy (36.18 g) Tuky (10.67 g) Vláknina (16.23 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (25.9 %) Sacharidy (40 %) Tuky (25.4 %) Vláknina (8.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.