Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Čokoládový tofu krém s granátovým jablkem

Čokoládový tofu krém s granátovým jablkem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Tofu nakrájíme na malé kousky a přesuneme do mixovací nádoby.
2
Přidáme banán, psyllium a nepražené kakao.
3
Přilijeme kokosové mléko.
4
Osladíme sirupem.
5
Směs rozmixujeme v jemný krém.
6
Přesuneme do sklenice a zasypeme kuličkami granátového jablka.
7
Podáváme s kousky čokolády.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

358
kcal

1496
kJ

Makroživiny

0817253442 9.77 g34.65 g17.98 g9.02 g B S T Vl
Bílkoviny:9.77 g
Sacharidy:34.65 g
Tuky:17.98 g
Vláknina:9.02 g

Glykémie

index
31
kcal

nálož
10.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.03
kcal

cholesterol
0.15
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (9.77 g) Sacharidy (34.65 g) Tuky (17.98 g) Vláknina (9.02 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.2 %) Sacharidy (39.6 %) Tuky (44.3 %) Vláknina (4.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.