Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Draslíkový fresh

Draslíkový fresh

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A9 - Celer

Postup přípravy:

1
Jednotlivé druhy zeleniny očistíme.
2
Odšťavníme.
3
Konzumujeme ihned po přípravě.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

98
kcal

412
kJ

Makroživiny

048131721 3.67 g17.85 g0.87 g2.27 g B S T Vl
Bílkoviny:3.67 g
Sacharidy:17.85 g
Tuky:0.87 g
Vláknina:2.27 g

Glykémie

index
31
kcal

nálož
5.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.64
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (3.67 g) Sacharidy (17.85 g) Tuky (0.87 g) Vláknina (2.27 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15 %) Sacharidy (72.9 %) Tuky (7.7 %) Vláknina (4.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.