Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Farfalle salát s olivami

Farfalle salát s olivami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente (na skus).
2
Na talíři dochutíme nakrájeným sýrem fetta, olivami a rukolou.
3
Vše nakonec zakápneme olivovým olejem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

923
kcal

3863
kJ

Makroživiny

01937567493 25.52 g77.75 g55.37 g5.97 g B S T Vl
Bílkoviny:25.52 g
Sacharidy:77.75 g
Tuky:55.37 g
Vláknina:5.97 g

Glykémie

index
32
kcal

nálož
24.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
6.47
kcal

cholesterol
72
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (25.52 g) Sacharidy (77.75 g) Tuky (55.37 g) Vláknina (5.97 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.3 %) Sacharidy (34.5 %) Tuky (52.9 %) Vláknina (1.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.