Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Fazolová polévka s uzeninou

Fazolová polévka s uzeninou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Fazole zalijeme vodou a necháme je přes noc namáčet.
2
Poté je propláchneme a v nesolené vodě uvaříme do měkka (přibližně 60 minut).
3
Cibuli a slaninu nakrájíme na kostičky.
4
V hrnci s olejem orestujeme nakrájenou cibuli se slaninou.
5
Následně přidáme fazole, kukuřici, pórek, pepř, sůl a pálivou papriku.
6
Podlijeme vodou a vaříme přibližně 15 minut.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

563
kcal

2357
kJ

Makroživiny

01122324354 8.76 g25.01 g44.85 g12.34 g B S T Vl
Bílkoviny:8.76 g
Sacharidy:25.01 g
Tuky:44.85 g
Vláknina:12.34 g

Glykémie

index
25
kcal

nálož
6.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.2
kcal

cholesterol
28
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (8.76 g) Sacharidy (25.01 g) Tuky (44.85 g) Vláknina (12.34 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (6.4 %) Sacharidy (18.4 %) Tuky (70.9 %) Vláknina (4.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.