Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Fetta salát

Fetta salát

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Okurku, salát a rajčata omyjeme a nakrájíme.
2
Zeleninu naservírujeme na talíř, přidáme nakrájený sýr fetta a vše zakápneme balsamicovým octem.
3
Připravíme dip smícháním bílého jogurtu se solí a pepřem.
4
Jako přílohu podáváme celozrnný chléb.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

379
kcal

1585
kJ

Makroživiny

0714212835 19.07 g29.33 g18.83 g7.85 g B S T Vl
Bílkoviny:19.07 g
Sacharidy:29.33 g
Tuky:18.83 g
Vláknina:7.85 g

Glykémie

index
25
kcal

nálož
7.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
4.09
kcal

cholesterol
75
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (19.07 g) Sacharidy (29.33 g) Tuky (18.83 g) Vláknina (7.85 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (20.6 %) Sacharidy (31.6 %) Tuky (43.7 %) Vláknina (4.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.