Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Filet z amura s rýží

Filet z amura s rýží

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Příprava ryby: Očištěný filet amura nasolíme.
2
Opepříme a potřeme olejem.
3
Vložíme do rozehřáté trouby a pečeme 10 minut.
4
Příprava přílohy: Rýži a quinou propláchneme a vložíme do hrnce s osolenou vodou.
5
Vaříme přibližně 12 minut.
6
Příprava salátu: Zeleninu nakrájíme nadrobno.
7
Příprava zálivky: Vodu smícháme s octem a cukrem.
8
Podáváme ozdobené plátkem limetky a salátem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

707
kcal

2957
kJ

Makroživiny

022456790112 36.43 g93.51 g19.03 g7.91 g B S T Vl
Bílkoviny:36.43 g
Sacharidy:93.51 g
Tuky:19.03 g
Vláknina:7.91 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
25.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.17
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (36.43 g) Sacharidy (93.51 g) Tuky (19.03 g) Vláknina (7.91 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (20.9 %) Sacharidy (53.5 %) Tuky (23.5 %) Vláknina (2.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.