Brambor raný
120 g
Treska filet
200 g
Mouka pšeničná hladká
10 g
Vejce slepičí
30 g
Sůl mořská
3 g
Pepř černý
0.5 g
Ocet balsamikový červený
5 ml
Jogurt kravský bílý 3,5%
30 ml
Šťáva z citrónu
3 ml
Česnek čerstvý
4 g
Salát listový čerstvý
50 g
Polníček čerstvý
20 g
Olej slunečnicový
30 ml
Olej slunečnicový
5 ml
A4 - Ryby, A1 - Lepek, A3 - Vejce, A7 - Mléko
Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.
722
kcal
3019
kJ
index
24
kcal
nálož
9.4
kJ
sůl
3.55
kcal
cholesterol
234
kJ
Více o výukové
aplikaci ZOF.
Podívejte se na naši
nabídku kurzů.
Otestujte svoji
nutriční gramotnost.
Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.