Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Fish and chips II

Fish and chips II

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A1 - Lepek, A3 - Vejce, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava ryby: Filet obalíme ve směsi mouky, vody a vejce.
2
Osolíme a opepříme.
3
Vložíme na pánev s olejem.
4
Smažíme 4-5 minut z každé strany.
5
Příprava brambor: Brambory očistíme a oloupeme.
6
Podélně nakrájíme do tvaru hranolek.
7
Osolíme a v pánvi s olejem smažíme dozlatova.
8
Příprava dipu: Česnek oloupeme a rozmačkáme.
9
Společně s citronovou šťávou vmícháme do jogurtu.
10
Příprava salátu: Listovou zeleninu nakrájíme.
11
Zakápneme balsamikovým octem, olivovým olejem a promícháme.
12
Podáváme ozdobené nadrobno nasekanou petrželkou a plátkem citronu.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

722
kcal

3019
kJ

Makroživiny

01123344657 47.36 g38.88 g40.83 g4.58 g B S T Vl
Bílkoviny:47.36 g
Sacharidy:38.88 g
Tuky:40.83 g
Vláknina:4.58 g

Glykémie

index
24
kcal

nálož
9.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.55
kcal

cholesterol
234
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (47.36 g) Sacharidy (38.88 g) Tuky (40.83 g) Vláknina (4.58 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (26.9 %) Sacharidy (22 %) Tuky (49.9 %) Vláknina (1.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.