Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Foie gras s lanýžem

Foie gras s lanýžem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Husí játra zbavíme žilek a nakrájíme na plátky.
2
Lehce osolíme a na pánvi s olejem prudce osmahneme ze všech stran.
3
Poté játra odložíme na talíř.
4
Na stejné pánvi s rozehřátým olejem pomalu restujeme nakrájené plátky lanýže z obou stran společně s vlašskými ořechy.
5
Foie gras podáváme s restovanými kousky lanýže a ořechy zakápnuté teplým olejem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

417
kcal

1746
kJ

Makroživiny

01020314151 5.86 g1.78 g42.79 g0.8 g B S T Vl
Bílkoviny:5.86 g
Sacharidy:1.78 g
Tuky:42.79 g
Vláknina:0.8 g

Glykémie

index
13
kcal

nálož
0.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.42
kcal

cholesterol
1080
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (5.86 g) Sacharidy (1.78 g) Tuky (42.79 g) Vláknina (0.8 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (5.9 %) Sacharidy (1.8 %) Tuky (92 %) Vláknina (0.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.