Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Foie gras se salsou z jiker

Foie gras se salsou z jiker

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Husí játra zbavíme žilek a nakrájíme na plátky
2
Lehce osolíme a na pánvi se sádlem prudce osmahneme ze všech stran.
3
Poté játra odložíme na talíř.
4
Na pánvi rozpustíme máslo a krátce podusíme jikry.
5
Přidáme marmeládu a rozmícháme.
6
Játra podáváme s toastem a salsou z jiker a marmelády.
7
Dozdobíme listem salátu.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

409
kcal

1711
kJ

Makroživiny

0816253341 7.87 g16.69 g34.25 g1.22 g B S T Vl
Bílkoviny:7.87 g
Sacharidy:16.69 g
Tuky:34.25 g
Vláknina:1.22 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
4.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.69
kcal

cholesterol
940.6
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (7.87 g) Sacharidy (16.69 g) Tuky (34.25 g) Vláknina (1.22 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8 %) Sacharidy (16.9 %) Tuky (74.6 %) Vláknina (0.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.