Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Frappe

Frappe

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Kávu, studené mléko a vodu šleháme ponorným šlehačem nebo přímo v mixéru po dobu několika sekund.
2
Šlehačku taktéž vyšleháme do pevné pěny, kterou servírujeme do sklenice s frappe.
3
Nápoj můžeme dozdobit plátky manga nebo jiného ovoce.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

87
kcal

363
kJ

Makroživiny

01.63.24.86.48 2.23 g4.05 g6.85 g0 g B S T Vl
Bílkoviny:2.23 g
Sacharidy:4.05 g
Tuky:6.85 g
Vláknina:0 g

Glykémie

index
19
kcal

nálož
0.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.07
kcal

cholesterol
23
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (2.23 g) Sacharidy (4.05 g) Tuky (6.85 g) Vláknina (0 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (10.6 %) Sacharidy (19.3 %) Tuky (70.1 %) Vláknina (1.4210854715202E-14 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.