Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Grilované krevetky se salátem

Grilované krevetky se salátem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši

Postup přípravy:

1
Krevety osolíme a vložíme je na gril.
2
Grilujeme z každé strany přibližně půl minuty.
3
Na talíři je spojíme špejlí a vložíme na trhané listy salátu.
4
Ozdobíme nakrájeným pórkem a rozmarýnem.
5
Podáváme ochucené citrónem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

61
kcal

257
kJ

Makroživiny

02.24.46.68.811 8.82 g4.14 g0.74 g1.42 g B S T Vl
Bílkoviny:8.82 g
Sacharidy:4.14 g
Tuky:0.74 g
Vláknina:1.42 g

Glykémie

index
13
kcal

nálož
0.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.74
kcal

cholesterol
56
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (8.82 g) Sacharidy (4.14 g) Tuky (0.74 g) Vláknina (1.42 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (57.9 %) Sacharidy (27.2 %) Tuky (10.5 %) Vláknina (4.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.