Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Hlíva s mungo

Hlíva s mungo

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
V klíčících miskách necháme fazole mungo ve vlhkém prostředí vyklíčit (3-5 dní).
2
Hlívu omyjeme, osolíme a opepříme.
3
Na pánvi s olejem houbu restujeme z obou stran.
4
Hlívu podáváme se syrovým mungem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

129
kcal

538
kJ

Makroživiny

02.44.87.29.612 2.91 g4.72 g9.61 g5.76 g B S T Vl
Bílkoviny:2.91 g
Sacharidy:4.72 g
Tuky:9.61 g
Vláknina:5.76 g

Glykémie

index
23
kcal

nálož
1.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.5
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (2.91 g) Sacharidy (4.72 g) Tuky (9.61 g) Vláknina (5.76 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (9.4 %) Sacharidy (15.2 %) Tuky (66.6 %) Vláknina (8.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.