Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Hokaido pomazánka

Hokaido pomazánka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Fazole propláchneme a v misce s vodou namáčíme 8 hodin.
2
Poté je scedíme a v hrnci s vodou vaříme na mírném plameni 90 minut.
3
Mezitím rozkrojíme dýni, vyjmeme z ní vláknitý střed se semínky a nakrájíme na kousky.
4
V neosolené vodě vaříme 20 minut.
5
Poté dýni scedíme a přesuneme do mixovací nádoby
6
Přidáme uvařené fazole, lahůdkové droždí, sójovou omáčku, olej, mletou i pálivou papriku a pepř.
7
Směs rozmixujeme do krémové pomazánky.
8
Doplníme o nadrobno nasekaná dýňová semínka a lístky rukoly.
9
Pomazánku podáváme s plátky chleba.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

612
kcal

2560
kJ

Makroživiny

020406181101 29.16 g84.14 g12.85 g21.47 g B S T Vl
Bílkoviny:29.16 g
Sacharidy:84.14 g
Tuky:12.85 g
Vláknina:21.47 g

Glykémie

index
31
kcal

nálož
26.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.5
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (29.16 g) Sacharidy (84.14 g) Tuky (12.85 g) Vláknina (21.47 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (19.3 %) Sacharidy (55.6 %) Tuky (18.3 %) Vláknina (6.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.