Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Houska se sýrem a restovanými rajčátky

Houska se sýrem a restovanými rajčátky

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko, A10 - Hořčice

Postup přípravy:

1
Cibuli oloupeme a společně s rajčetem nakrájíme na plátky.
2
Na pánvi rozehřejeme olej a vše lehce orestujeme do zlatova.
3
Pšeničnou bulku rozkrojíme, potřeme hořčicí a prokládáme sýrem, rajčaty a cibulí.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

325
kcal

1360
kJ

Makroživiny

0815233038 9.9 g31.9 g17.03 g2.36 g B S T Vl
Bílkoviny:9.9 g
Sacharidy:31.9 g
Tuky:17.03 g
Vláknina:2.36 g

Glykémie

index
43
kcal

nálož
13.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.52
kcal

cholesterol
11.33
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (9.9 g) Sacharidy (31.9 g) Tuky (17.03 g) Vláknina (2.36 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (12.4 %) Sacharidy (40.1 %) Tuky (46.1 %) Vláknina (1.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.