Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Hovězí guláš s vařenými bramborami

Hovězí guláš s vařenými bramborami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
V hrnci rozehřejeme sádlo, nasypeme na něj nakrájené kostičky cibule a česneku a orestujeme dozlatova.
2
Poté přidáme mletou papriku a protlak a chvilinku vše dusíme.
3
Na tento základ vsypeme nakrájené maso na kostky, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, podlijeme trochou vody a dusíme, dokud není maso měkké.
4
Přidáme hladkou mouku a guláš zahustíme.
5
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě, dokud nejsou měkké.
6
Guláš podáváme s rozmačkanými bramborami.
7
Pokrm dochutíme jarní cibulkou a čerstvou červenou paprikou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

546
kcal

2283
kJ

Makroživiny

01326405366 39.8 g55.12 g16.04 g10.82 g B S T Vl
Bílkoviny:39.8 g
Sacharidy:55.12 g
Tuky:16.04 g
Vláknina:10.82 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
14.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.9
kcal

cholesterol
82.8
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (39.8 g) Sacharidy (55.12 g) Tuky (16.04 g) Vláknina (10.82 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (29.6 %) Sacharidy (40.9 %) Tuky (25.7 %) Vláknina (3.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.