Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Hovězí tatarák se zeleninou

Hovězí tatarák se zeleninou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A10 - Hořčice

Postup přípravy:

1
Zeleninu nakrájíme na menší kousky.
2
V mírně osolené vodě ji povaříme do měkka.
3
Svíčkovou nakrájíme na malé kousky.
4
Cibuli a petržel nasekáme najemno.
5
K masu se zeleninou přidáme žloutek, hořčici, pepř a sůl a vše promícháme.
6
Tatarský biftek dozdobíme plátky citronu.
7
Podáváme s dušenou zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

471
kcal

1969
kJ

Makroživiny

01224374961 50.57 g19.34 g19.21 g9.11 g B S T Vl
Bílkoviny:50.57 g
Sacharidy:19.34 g
Tuky:19.21 g
Vláknina:9.11 g

Glykémie

index
16
kcal

nálož
3.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.18
kcal

cholesterol
275
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (50.57 g) Sacharidy (19.34 g) Tuky (19.21 g) Vláknina (9.11 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (43.7 %) Sacharidy (16.7 %) Tuky (35.8 %) Vláknina (3.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.