Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Hrášková polévka

Hrášková polévka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a restujeme v hrnci na rozpáleném oleji dozlatova.
2
Poté přidáme nakrájenou bramboru, zalijeme vývarem a cca 10 minut vaříme.
3
Přidáme hrášek a vaříme ještě 3 minuty.
4
Poté hrnec odstavíme, přisypeme část máty, dochutíme solí, pepřem a smetanou, a vše rozmixujeme dohladka tyčovým mixérem.
5
Na talíři dozdobíme zbylými lístky máty.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

273
kcal

1142
kJ

Makroživiny

0613192632 9.34 g26.92 g11.76 g10.97 g B S T Vl
Bílkoviny:9.34 g
Sacharidy:26.92 g
Tuky:11.76 g
Vláknina:10.97 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
7.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.5
kcal

cholesterol
20
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (9.34 g) Sacharidy (26.92 g) Tuky (11.76 g) Vláknina (10.97 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (14 %) Sacharidy (40.3 %) Tuky (37.9 %) Vláknina (7.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.