Brambor raný
150 g
Hrášek zelený
100 g
Lněná semínka
10 g
Sůl himalájská
1 g
Pepř barevný
0.2 g
Ocet balsamikový červený
5 ml
Okurka salátová čerstvá
100 g
Rajče červené čerstvé
50 g
Olej olivový
5 ml
Tento recept neobsahuje žádné alergeny.
Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.
372
kcal
1558
kJ
index
35
kcal
nálož
18.3
kJ
sůl
1.16
kcal
cholesterol
0
kJ
Více o výukové
aplikaci ZOF.
Podívejte se na naši
nabídku kurzů.
Otestujte svoji
nutriční gramotnost.
Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.