Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Hráškový dip s bramborem

Hráškový dip s bramborem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Příprava brambor: Menší brambory omyjeme a rozkrojíme na půlky.
2
Vložíme je plochou částí na pánev s olejem.
3
Osolíme a opepříme.
4
Pečeme pod pokličkou na střední teplotě 20 minut.
5
Příprava dipu: Hrášek 5 minut povaříme v mírně solené vodě.
6
Poté vodu scedíme a přidáme ocet.
7
Směs rozmixujeme na kaši.
8
Podáváme s mletými lněnými semínky a nakrájenou zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

372
kcal

1558
kJ

Makroživiny

01325385063 14.3 g52.11 g8.7 g14.21 g B S T Vl
Bílkoviny:14.3 g
Sacharidy:52.11 g
Tuky:8.7 g
Vláknina:14.21 g

Glykémie

index
35
kcal

nálož
18.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.16
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (14.3 g) Sacharidy (52.11 g) Tuky (8.7 g) Vláknina (14.21 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15.6 %) Sacharidy (56.7 %) Tuky (20.4 %) Vláknina (7.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.