Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Hřejivá višeň

Hřejivá višeň

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Pomeranče oloupeme a odšťavňíme.
2
Šťávu přelijeme do hrnce.
3
Přidáme skořici, hřebíček a mletý badyán.
4
Na sporáku 4-5 minut prohřejeme.
5
Hrnec odstavíme ze sporáku a necháme 10 minut odpočinout.
6
Oloupeme jablko a nakrájíme na menší kousky.
7
Vložíme je do mixovací nádoby.
8
Přidáme višně a skořici.
9
Ovoce zalijeme teplou pomerančovou šťávou, ze které odstraníme hřebíček a skořici.
10
Celou směs promixujeme.
11
Podáváme s plátkem pomeranče a „květinkou“ badyánu.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

190
kcal

796
kJ

Makroživiny

0918273645 2.04 g37.73 g1.94 g6.9 g B S T Vl
Bílkoviny:2.04 g
Sacharidy:37.73 g
Tuky:1.94 g
Vláknina:6.9 g

Glykémie

index
46
kcal

nálož
17.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (2.04 g) Sacharidy (37.73 g) Tuky (1.94 g) Vláknina (6.9 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (4.3 %) Sacharidy (79.9 %) Tuky (8.8 %) Vláknina (7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.