Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Jáhlovo-pohanková kaše s morušemi

Jáhlovo-pohanková kaše s morušemi

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Ohřejeme rýžové mléko.
2
Horké mléko nalijeme do misky s kaší.
3
Přidáme vločky, nasekané mandle a sušené moruše.
4
Směs osladíme medem.
5
Obsah misky promícháme a necháme asi 3 minuty „odstát“.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

418
kcal

1749
kJ

Makroživiny

01735527087 9.22 g72.59 g8.35 g7.78 g B S T Vl
Bílkoviny:9.22 g
Sacharidy:72.59 g
Tuky:8.35 g
Vláknina:7.78 g

Glykémie

index
41
kcal

nálož
29.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.05
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (9.22 g) Sacharidy (72.59 g) Tuky (8.35 g) Vláknina (7.78 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.9 %) Sacharidy (70.1 %) Tuky (17.4 %) Vláknina (3.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.