Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Jehněčí polévka

Jehněčí polévka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.
2
Orestujeme v hrnci se slunečnicovým olejem.
3
Jehněčí maso, papriku, brambor a česnek nakrájíme na kousky, mrkev na kolečka.
4
Nakrájené maso se zeleninou vložíme do hrnce s cibulí a restujeme dalších 7 minut.
5
Poté přidáme vodu, sůl a pepř a vaříme přibližně 60 minut.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

210
kcal

879
kJ

Makroživiny

03691215 11.97 g10.75 g12.8 g2.04 g B S T Vl
Bílkoviny:11.97 g
Sacharidy:10.75 g
Tuky:12.8 g
Vláknina:2.04 g

Glykémie

index
21
kcal

nálož
2.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.15
kcal

cholesterol
39
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.97 g) Sacharidy (10.75 g) Tuky (12.8 g) Vláknina (2.04 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (23.4 %) Sacharidy (21 %) Tuky (53.8 %) Vláknina (1.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.