ZOF App

Jehněčí polévka s celerem

Jehněčí polévka s celerem

K přípravě potřebujete

Voda Jehně plec Celer bulva čerstvá Máslo kravské Sójová omáčka Tamari Pepř černý Sůl mořská

Alergeny

A8 - Skořápkové plody, A6 -Sója, A5 - Arašídy

Zařaďte tento recept do svého jídelníčku!

Postup přípravy a možnost recept interaktivně používat při plánování svého stravování jsou dostupné v aplikaci ZOF.

Začněte zdarma

Nutriční vyhodnocení

Energie

Makroživiny

037101417 10.611.0414.220.9 B S T Vl

Glykémie

Sůl, cholesterol

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (10.61 g) Sacharidy (1.04 g) Tuky (14.22 g) Vláknina (0.9 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (24.8 %) Sacharidy (2.4 %) Tuky (71.7 %) Vláknina (1.1 %)

Obsah vitamínů, minerálů a mnoha dalších látek v tomto receptu najdete v aplikaci ZOF.

Vstup zdarma