Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Jehněčí vývar na paprice

Jehněčí vývar na paprice

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
V hrnci rozpálíme olej a orestujeme na něm nakrájenou cibuli.
2
Přidáme sůl, sladkou i pálivou papriku, nakrájený česnek a vše ještě krátce restujeme.
3
Přilijeme vodu, vložíme jehněčí stehno a vaříme pod poklicí, dokud není maso měkké (cca 90 minut).
4
Polévku ozdobíme nasekanou petrželí.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

215
kcal

901
kJ

Makroživiny

048121620 17.03 g3.75 g14.49 g0.93 g B S T Vl
Bílkoviny:17.03 g
Sacharidy:3.75 g
Tuky:14.49 g
Vláknina:0.93 g

Glykémie

index
13
kcal

nálož
0.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.14
kcal

cholesterol
62.4
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (17.03 g) Sacharidy (3.75 g) Tuky (14.49 g) Vláknina (0.93 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (32.5 %) Sacharidy (7.1 %) Tuky (59.5 %) Vláknina (0.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.