Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Jelení guláš se zelím a brusinkami

Jelení guláš se zelím a brusinkami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A12 - Oxid siřičitý a siřičitany, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
V hrnci rozehřejeme sádlo a dozlatova orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli.
2
Poté přidáme nakrájené jelení maso a za stálého míchání krátce orestujeme.
3
Přidáme koření a rozmačkaný česnek.
4
Osolíme, podlijeme červeným vínem a dusíme do změknutí.
5
Podáváme s kysaným zelím, bramborovým knedlíkem a lžičkou brusinkové marmelády.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

799
kcal

3341
kJ

Makroživiny

0305080100130 41.34 g102.85 g17.52 g16.31 g B S T Vl
Bílkoviny:41.34 g
Sacharidy:102.85 g
Tuky:17.52 g
Vláknina:16.31 g

Glykémie

index
34
kcal

nálož
35
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
4.23
kcal

cholesterol
69
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (41.34 g) Sacharidy (102.85 g) Tuky (17.52 g) Vláknina (16.31 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (21.8 %) Sacharidy (54.2 %) Tuky (19.9 %) Vláknina (4.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.