Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Jogurt s vločkami a ovocem

Jogurt s vločkami a ovocem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Do jogurtu vmícháme vločky.
2
Necháme 2-6 hodin odstát.
3
Poté vmícháme med.
4
Přidáme směs ovoce.
5
Podáváme ozdobené lístky máty.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

284
kcal

1186
kJ

Makroživiny

01020314151 10.83 g42.2 g6.7 g5.54 g B S T Vl
Bílkoviny:10.83 g
Sacharidy:42.2 g
Tuky:6.7 g
Vláknina:5.54 g

Glykémie

index
30
kcal

nálož
12.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.12
kcal

cholesterol
16
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (10.83 g) Sacharidy (42.2 g) Tuky (6.7 g) Vláknina (5.54 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15.5 %) Sacharidy (60.2 %) Tuky (20.6 %) Vláknina (3.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.