Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Jogurtový dezert s jahodami

Jogurtový dezert s jahodami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Ovesné vločky promícháme s medem a sušenými jahodami, a dáme zapéct do trouby.
2
Jakmile jsou vločky dozlatova propečené, přemístíme je do sklenice, kde je zalijeme jogurtem a ozdobíme čerstvými jahodami.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

455
kcal

1905
kJ

Makroživiny

01734526986 16.45 g71.5 g9.06 g11.02 g B S T Vl
Bílkoviny:16.45 g
Sacharidy:71.5 g
Tuky:9.06 g
Vláknina:11.02 g

Glykémie

index
35
kcal

nálož
25.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.08
kcal

cholesterol
12
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (16.45 g) Sacharidy (71.5 g) Tuky (9.06 g) Vláknina (11.02 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (14.6 %) Sacharidy (63.4 %) Tuky (17.3 %) Vláknina (4.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.