Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Kamutové mléko

Kamutové mléko

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Kamut uvaříme v nesolené vodě (30 minut).
2
Necháme zchládnout.
3
Vařená zrna propasírujeme skrze jemné síto nebo vlhký ručník.
4
Hustotu mléka můžeme upravovat použitím čisté vody.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

76
kcal

316
kJ

Makroživiny

037101417 2.8 g14.2 g0.44 g1.8 g B S T Vl
Bílkoviny:2.8 g
Sacharidy:14.2 g
Tuky:0.44 g
Vláknina:1.8 g

Glykémie

index
40
kcal

nálož
5.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (2.8 g) Sacharidy (14.2 g) Tuky (0.44 g) Vláknina (1.8 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (14.9 %) Sacharidy (75.5 %) Tuky (5 %) Vláknina (4.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.