Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Kari pasta z červené čočky

Kari pasta z červené čočky

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Červenou čočku namočíme na hodinu do vody.
2
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kousky.
3
Na pánvi s olejem cibuli orestujeme.
4
Přidáme nastrouhanou mrkev.
5
Přilijeme trošku vody a za občasného míchání několik minut dusíme.
6
Pak přisypeme propláchnutou červenou čočku.
7
Směs zalijeme horkou vodou a zhruba 10 minut povaříme.
8
Jakmile je čočka měkká, prolisujeme do ní česnek.
9
Přidáme kari koření a ochutíme sójovou omáčkou.
10
Směs promixujeme do konzistence jemné pasty.
11
Podáváme s pečivem, plátky ředkviček a kousky červené papriky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

564
kcal

2362
kJ

Makroživiny

01836547290 23.06 g75.18 g13.86 g23.37 g B S T Vl
Bílkoviny:23.06 g
Sacharidy:75.18 g
Tuky:13.86 g
Vláknina:23.37 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
20.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.62
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (23.06 g) Sacharidy (75.18 g) Tuky (13.86 g) Vláknina (23.37 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (16.6 %) Sacharidy (54 %) Tuky (21.4 %) Vláknina (8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.