Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Knäckebrot s žervé a klíčenou čočkou

Knäckebrot s žervé a klíčenou čočkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Na plátek knäckebrotu namažeme žervé.
2
Posypeme klíčenou čočkou.
3
Ozdobíme nakrájenou paprikou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

192
kcal

803
kJ

Makroživiny

0510162126 6.42 g21.47 g7.17 g7.96 g B S T Vl
Bílkoviny:6.42 g
Sacharidy:21.47 g
Tuky:7.17 g
Vláknina:7.96 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
6.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.43
kcal

cholesterol
25
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (6.42 g) Sacharidy (21.47 g) Tuky (7.17 g) Vláknina (7.96 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13.6 %) Sacharidy (45.6 %) Tuky (32.7 %) Vláknina (8.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.