Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Krab v pepřové krustě

Krab v pepřové krustě

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši, A10 - Hořčice, A12 - Oxid siřičitý a siřičitany, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Živého kraba před zpracováním důkladně umyjeme kartáčem pod proudem tekoucí vody a vaříme jej v osolené vodě přibližně 15 minut.
2
Na pánvičce roztopíme máslo a orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku.
3
Přidáme kuličky zeleného pepře, hořčici a podlijeme červeným vínem.
4
Vše dusíme do zhoustnutí.
5
Talíř obložíme listovým salátem, kraba zalijeme omáčkou a podáváme.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

545
kcal

2279
kJ

Makroživiny

0918263544 21.1 g14.12 g36.8 g4.8 g B S T Vl
Bílkoviny:21.1 g
Sacharidy:14.12 g
Tuky:36.8 g
Vláknina:4.8 g

Glykémie

index
23
kcal

nálož
3.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.85
kcal

cholesterol
282
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (21.1 g) Sacharidy (14.12 g) Tuky (36.8 g) Vláknina (4.8 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (18.1 %) Sacharidy (12.1 %) Tuky (67.9 %) Vláknina (1.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.