Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Krémová žampionová polévka

Krémová žampionová polévka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Žampiony nakrájíme na plátky, které krátce orestujeme na rozpuštěném másle.
2
Do hrnce přisypeme brambory, zalijeme 0,5 litrem vody, přidáme bujon, pepř a sůl, a vaříme do změknutí brambor.
3
Poté vše rozmixujeme tyčovým mixérem.
4
Nakonec talíř dozdobíme zakysanou smetanou a petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

115
kcal

480
kJ

Makroživiny

0246810 2.45 g7.39 g7.95 g1.91 g B S T Vl
Bílkoviny:2.45 g
Sacharidy:7.39 g
Tuky:7.95 g
Vláknina:1.91 g

Glykémie

index
28
kcal

nálož
2.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1
kcal

cholesterol
23.55
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (2.45 g) Sacharidy (7.39 g) Tuky (7.95 g) Vláknina (1.91 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.8 %) Sacharidy (26.5 %) Tuky (61.4 %) Vláknina (3.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.